HANDELSBETINGELSER

Præambel:

Nedenfor i vore generelle handels- og leveringsbetingelser finder du vilkår for at handle hos Ringsted Festival ApS. 

 

Ved adgangsgivende armbånd til Ringsted Festival forstås det armbånd, du modtager til dokumentation for, at du har købt en adgangsgivende billet til det pågældende års afholdelse af Ringsted Festival. 

 

1. Hvem er vi:

Ringsted Festival A/S
CVR-nr. 34042268
Adresse: Odinsvej 12, 4100 Ringsted
Kontor@ringstedfestival.dk

Tlf: 61 10 51 36

2. Betaling:

Der kan betales med Dankort, Visa Dankort og Marstercard samt MobilePay tilknyttet almindeligt disse kort. 

Der tilbydes ligeledes mulighed for betaling via bankoverførsel, faktura eller EAN-faktura. Send en e-mail til Ringsted Festival Aps på e-mail kontor@ringstedfestival.dk, hvis bankoverførsel, faktura eller EAN-faktura ønskes. 

Beløbet hæves på dit kort når du har afgivet din ordre og du modtager en ordrebekræftelse. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Når du betaler via bankoverførsel, faktura eller EAN-faktura kan der gå op til 3 dage før du modtager dine billetter som PDF.

Vi tager ikke kortgebyrer.

3. Din ordre

Umiddelbart inden du afgiver en ordre, vil du få oplyst størrelsen af dit samlede køb. Det anførte beløb er inklusive alle skatter og afgifter.

Adgangsgivende armbånd og tillægsbilletter:

Du modtager via e-mail en kvittering for dit køb indenfor 12 timer. Det præciseres, at kvitteringen ikke er adgangsgivende. Adgangsgivende er billetten der vedhæftes i PDF-form. Billetten vises ved indgangen til Ringsted Festival i enten udprintet eller elektronisk version.

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af billetter/armbånd.

Camping: 

Du modtager via e-mail en kvittering for dit køb indenfor 12 timer. Det præciseres, at kvitteringen ikke er adgangsgivende til campingpladsen. I e-mailen vedhæftes din campingbillet, som du skal fremvise udprintet eller elektronisk ved ankomst til campingpladsen.

4. Fortrydelsesret:

Adgangsgivende armbånd til Ringsted Festival, camping samt andre billetter:

Bemærk, at du ikke har fortrydelsesret, når du køber et adgangsgivende armbånd til Ringsted Festival, en campingplads eller andre billetter på Ringsted Festivals billetshop.

5. Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi behandler naturligvis alle dine oplysninger fortroligt, og udleverer ikke oplysninger om dig til tredjemand.

Personoplysningerne registreres hos Ringsted Festval ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ringstedfestival.dk.

Køber tilladelse af rettigheder: 

Når du køber billet til Ringsted Festival eller Plastfabrikken og opholder dig på festivalens eller Plastfabrikkens arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. Ringsted Festival er ikke forpligtet til at yde dig kompensation herfor.

6. Reklamationsret:

Per 15. februar 2016 findes der en europæisk forbrugerklageinstans, ODR. ODR står for "online dispute resolution" (online-klageløsning) og henvender sig til forbrugere og onlineshops i EU. Vil du klage over dit køb hos Ringsted Festival til ODR, kan du gøre det her.

7. Refundering/aflysning af arrangement:

Køb af adgangsgivende armbånd til Ringsted Festival, campingpladser samt øvrige billetter refunderes kun såfremt hele arrangementet aflyses.

Ændringer i programmet medfører således ikke adgang til hel eller delvis refusion af købesummen.

8. Videresalg af adgangsgivende armbånd til Ringsted Festival samt tillægsbilletter:

Du er velkommen til at overdrage dine ubrugte adgangsgivende billetter til Ringsted Festival, campingpladser eller andre billettyper til en anden person. Men i henhold til lov om videresalg af adgangsgivende billetter til kultur- og idrætsbegivenheder, er det ikke tilladt, at overdrage adgangsgivende armbånd og øvrige billetter på sådanne vilkår, at der søges opnået fortjeneste.

Alle armbånd er personlige og kan ikke overdrages til andre.

Billetter til Ringsted Festival kan kun købes igennem Ringsted Festivals billetshop. 

9. Kommercielle rettigheder:

Uden forudgående udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Ringsted Festival, må Ringsted Festivals forretningskendetegn, herunder bl. a. navn, logo, adgangsgivende armbånd, boformer, betalingskort m. v. ikke være genstand for kommerciel udnyttelse. 

10. Ringsted Festival ApS - ansvarsfraskrivelse:

Ud over hvad følger af nærværende generelle handelsbetingelser, fraskriver Ringsted Festival sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

11. Force Majeure:

Ringsted Festial ApS fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder for hvilke Ringsted Festival ApS ikke har rådighed over (force majeure).


Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, pandemier, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.09.2023