INFO OM RINGSTED FESTIVAL

 

Musik og mad – kærlighed og cocktails – fest og idyl. Ringsted Festival er årets kram under trækronerne. Hvert år i uge 31 byder Ringsted Festival på smukke idylliske omgivelser, kærlig stemning og unikke koncertoplevelser.
 
Ringsted Festival har siden starten i 2005 manifesteret sig som et kærligt og festligt møde mellem alle aldre og personligheder. Vi gæstes af 14.000 gæster på hver af festivaldagene. 18.000 gæster i alt og heraf 4.000 campister – der er højt til loftet og plads til alle.
 
Ringsted Festival har sit helt eget DNA med beliggenheden i det 120 år gamle Ringsted Lystanlæg lige midt i byen. Festivalen byder på top-koncerter, festtelte med dans på bordene, food trucks med alverdens mad og masser af fede barer.

INFO OM FESTHALLEN

 

Festhallen er Ringsted Festivals indendørs event- og koncertbygning.

Det er kort sagt Ringsted Festival - indenfor udenfor sæsonen.  

På Odinsvej 12 i Ringsted er 1. sal på en stor industribygning omdannet til et stort indendørs musik venue og festlokale.
Her kan du komme til eksklusive koncerter med unik akustik eller spise, danse og feste med til vores årlige oktoberfest og julefester. 

Med Festhallen flytter al den gode festivalstemning indendørs. Der er fire meter til loftet og en lyddæmpning, der giver en helt særlig lydoplevelse.

Festhallen byder på de velkendte barstemninger fra Ringsted Festival, hyggelige loungemiljøer og plads til max. 800 publikummer.